Nyheter

Mangedoble salget?!

Publisert: juni 30, 2021

Helt siden tidlig på 1980-tallet har vi på Glomma Papp jobbet med utvikling av display i bølgepapp. Impulsselgere, eller sjokkselgere som de også blir kalt, fremhever merkevaren og skaper stoppeffekt. Varene presenteres relevant, delikat og fristende!

Vi har i flere tiår tegnet og konstruert displayløsninger, laget selgende grafisk design og klargjort det reprotekniske. Deretter har vi trykket på egnede bølgepappkvaliteter, stanset, limt, pakket og ekspedert. Resultatet er så eksponert til fulle ute i norsk dagligvarehandel – med mål om at de skal friste forbrukerne og resultere i mersalg!

Vi legger stor vekt på at løsningen skal være enkel å montere og tilpasningsdyktig i butikk. Våre displays finnes i utallige varianter. Vår ekspertise står klar enten du ønsker en flatpakket løsning for enkel montering og vareplassering ute i butikk, eller du foretrekker en prepakket løsning. Salgsklar og elegant presentert! Enkel og rask å plassere ute i butikk!

Med display fra Glomma Papp blir dine merkevarer ekstra synlig og fristende for kundene. Les mer om display på våre displaysider eller kontakt en av våre rådgivere på displaysalg!

PS! Et ekstra pluss er at bølgepapp er 100% resirkulerbart, og samtidig underbygger vårt mål om en sterk grønn profil!

Kristine Benito

Displaykonsulent

Bianca Heidenberg

KAM Display

Trond Ludvigsen

Salgssjef Display