Bølgepapp – et 100% miljøvennlig materiale og med ekstreme egenskaper.

Bølgepapp er et fantastisk miljøvennlig produkt som kan formes og konstrueres til kvalitetsprodukter for både emballasje- og display. Materialet er resirkulerbart, miljøvennlig, transportvennlig, økonomisk, fleksibelt og bærekraftig. Med bølgepapp som grunnmateriale svarer vi på store ordre så vel som små spesialordre, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Bølgepapp er 100% gjenvinnbart, og i 2019 ble ca. 107% av all brukt bølgepapp i det norske markedet samlet inn og gjenvunnet.

HP Scitex HDR printing Technology har en unik trykkvalitet som gir svært god trykkvalitet for selgende displaymateriell. Den er er spesielt godt egnet for trykk på bølgepapp materiell og våre spesialkvaliteter.

HP Scitex HDR printing Technology har en unik trykkvalitet som gir svært god trykkvalitet for selgende displaymateriell. Den er er spesielt godt egnet for trykk på bølgepapp materiell og våre spesialkvaliteter.

Bølgepapp består vanligvis av tre lag papir laget av cellulosefiber. Bølgepappen blir produsert ved en kombinasjon av to lag papir av fiber fra gran og furu, kalt liner (dekkpapir). Dette er limt til et bølget papir, derav navnet bølgepapp, som er laget av fibere fra bjørk, kalt flute. Limet som benyttes i produksjonen av bølgepapp er basert på hvetestivelse som er 100% biologisk nedbrytbart. Disse tre lagene av papir er sammensatt på en måte som gir bedre styrke enn ett enkelt lag, og konstruksjonen gir bølgepappen kraftig stivhet og motstand mot slag og støt. Luftsirkulasjon i rillene virker som isolasjon og hindrer temperaturforskjeller.

Etter at bølgepappen er produsert i store plater, blir den kuttet og foldet i en uendelig variasjon av kvaliteter og størrelse. Det er mange typer bølgepapp, hver og en med forskjellig flutehøyde og profil. Dette gir nesten ubegrensede muligheter til å designe sjokkelseger materiell. Det er nettopp slike forhold som gjør bølgepapp til et unikt materiale. Det er kun fantasien som setter grenser, og man kan kostnadseffektivt konstruere skreddersydde og miljøvennlige løsninger for ethvert produkt og formål.

Med dette fantastiske materialet som base utvikler vi våre sjokkselger løsninger. På bestrøket hvitt papir digitaltrykkes det med stor presisjon og høy kvalitet. En gigant av en maskin, HP 17000 Scitex, leverer høy trykkkvalitet i både små og store serier. Veldig godt egnet til butikkmateriell som skal lyse opp og trigge forbruker til å ta sine impulskjøp.

Fordelene med digitaltrykk er nettopp å unngå konvensjonelle trykkplater, film eller annet materiell for en produksjon. Vi benytter digitale filer som overføres fra vårt datautstyr og rett til vår maskinpark. Enkelt og effektivt som digitaltrykk kan være!

Ta kontakt med våre rådgivere for bistand.
Dette har vi høy ekspertise på!