Grafisk design er fagkunnskap på høyt nivå. Våre designere vet hva som kreves i prosessen.

Mange av våre kunder benytter reklamebyråer, grafiske bedrifter eller innehar et inHouse byrå som løser de respektives løpende markedsoppgaver.

Å lage trykkfiler til sjokkselgere kan være en krevende øvelse for mang en designer om ikke man er kjent med å tenke stort og i 3D, eller har kunnskaper om å se hvilke sider som skal ha egnet design når man skal lese våre stanseriss. Et stanseriss har klaffer, bretter og sider som enten vil være synlige eller ikke når platene er trykket. Når sjokkselgeren står ferdig og skal eksponeres må alt være perfekt satt sammen. Å være kjent med å ferdigstillelse trykklare PDFer til våre trykkmaskiner kan for mange være utfordrende.

For de av våre kunder som ønsker at våre kvalifiserte grafiske designere enten lager trykkutkast, lager 3D skisser eller ferdigstiller trykkmateriellet for produksjon ønskes dere velkommen. Dette er et fag! Våre produktutviklere besitter lang erfaring og mye kompetanse på å kreere egnet design som gir optimal effekt. Det å håndtere trykk på store formater og tilpasse trykkfiler for store maskiner er krevende. La gjerne våre grafiske designere få hjelpe deg med denne prosessen. Ledetiden er ofte en faktor når materiell er bestemt for produksjon – da er det særdeles viktig at utviklingsprosessen forløper på «trikkeskinner»!

Ta kontakt med våre rådgivere for bistand.
Dette har vi høy ekspertise på!