Nyheter

Internasjonalt prisdryss til Sarpsborg-bedrift

Publisert: desember 15, 2017

Denne emballasjeløsningen for Q-meieriene har sørget for et prisdryss til Sarpsborg-bedriften Glomma Papp.
Foto: Tonje Kornelie

Glomma Papps emballasjeløsning for Q-meieriene har blitt lagt merke til ute i den store verden.

Av Geir Bjørnstad
Sarpsborg Arbeiderblad

Verdens beste emballasjeløsninger er nettopp kåret i Worldstar 2018, der Sarpsborg-bedriften Glomma Papp – som eneste norske – hentet hjem en av de høythengende prisene.

Den prisvinnende løsningen som Glomma Papp har designet og produsert for Q-meieriene har virkelig satt den tradisjonsrike Sarpsborg-bedriften på verdenskartet.

Deles ut i Australia

Først ble det pris i Scanstar 2017, som er den nordiske delen av konkurransen. Det at Glomma Papp vant denne, innebar at bedriften var kvalifisert til å delta i den internasjonale Worldstar, der de også dro i land en pris også. Selve Worldstarprisen deles ut i Queensland i Australia i mai neste år.

Løsningen som Glomma Papp har laget for Q-meieriene blir omtalt som en emballasje som sørger for god beskyttelse under lagring, transport og håndtering i de ulike ledd, og gir samtidig en veldig bra og innovativ eksponering av produktet i butikkhyllene, og er ifølge Glomma Papp AS resultat av et godt samarbeid mellom produktutvikling, pakketeknisk, selger, maskinleverandør og kunde.

– Morsomt og fortjent

– Vi er heldige som sitter tett på både salgs- og produksjonsavdelingen vår, slik at vi underveis kan ha den tette kommunikasjonen som kreves for å få fram de gode løsningene, sier produktutvikler Kelly Eldor Hakkebo, som har konstruert denne prisbelønte løsningen.

Og hos Glomma Papp AS står jubelen i taket etter prisdrysset.

– Slike priser får virkelig plassert oss på kartet, og det er både morsomt og fortjent, sier markedsdirektør Bjørn Ivar Larsen i Glomma Papp i en pressemelding.

Det er World Packaging Organisation som står bak den verdensomspennende årlige kåringen for alle som driver med emballasje.

Emballasjeløsningen som Glomma Papp har utviklet for Q-meieriene høster mye internasjonal ros. Foto: Tonje Korneliemen lengst varer livet, om du nyter hvert sekund.