Nyheter

Ny Worldstar-pris til Glomma Papp for god produktutvikling

Publisert: desember 9, 2019

Glomma Papp Display har igjen vunnet både ScanStar- og Worldstar-pris for god produktutvikling. 

JAAA!! Ny WORLDSTAR SEIER og pris til GLOMMA PAPP!!! Denne gang av vår eminente displayavdeling. Se mer om denne kreative løsningen for Tefal stekepanner med teflonbelegg på våre nettsider – utviklet av vår konstruktør Knut Hildebrandt 🎉🍾🏆

Glomma Papps vinnerbidrag har vært en 1/3s pall displayemballasje (format 800mmx400mm, utvendig mål) i B-flute, med innlegg som skiller og låser hver stekepanne. Utfordringen var salg og transport av stekepanner med teflonbelegg som ikke kan komme i kontakt med hverandre da det blir riper i belegget. Displayet innehar Innlegg som er formet slik at stekepannene er adskilt fra hverandre i hvert sitt spor. Pakkemønsteret har 2 facinger med 5 panner bakover i hver rekke – totalt 10 panner i hver eske. På sidene er det bærehåndtak slik at ferdig pakket enhet lett kan løftes og plasseres. Totalvekten på litt over 10 kg på ferdig pakket prepakk er godt innenfor forsvarlig butikkhåndtering.

Pallemønsterberegningen viser god palleutnyttelse med tre enheter pr lag i tre høyder (totalt ni pr. europall). Høyden er 1104mm og godt innenfor maks pallehøyde på 1200mm. Dette er en kompakt prepakk som innehar lite/unødig «luft», har god palleutnyttelse, frakter skjøre varer på solid vis og eksponerer varen i butikk med et selgende og visuelt tiltalende uttrykk. Praktisk håndterbar i butikk og plasseringsvennlig.

Displayet er utviklet av konstruktør Knut Hildebrandt, Glomma Papp as.