Nyheter

Behov for egen pakkemaskin?

Behov for egen pakkemaskin? Enten du er en liten eller stor bedrift, har Glomma Papp den optimale løsningen for akkurat deg.

Vi tilbyr pakkemaskiner for bedrifter innen landbruk, matlevering, bakerier m.m. Dette forenkler prosessen betraktelig uten manuell montering av pappeskene, med svært holdbare esker som resultat. Selv med mindre materiale pr eske, blir emballasjen likevel mer solid enn før med vår nye maskin, som kan lime opp de aller fleste esketypene, også esker med trekanthjørner.

Papirprisen er 50-60% av eskeprisen, så det er mye å spare på å benytte riktig emballasjeløsning.

Denne typen maskin revolusjonerer pakkingen og sparer deg for både tid og penger. Våre maskiner har en kapasitet på inntil 40 esker i minuttet og med smart teknologi får du mer igjen med mindre forbruk av papp. Bra for lommeboken og bra for miljøet! Tilbakemeldingene fra våre kunder på pakkemaskinene har vært utelukkende positive. Mer effektiv og økonomisk produksjon av eskene gjør at kunden ofte har spart inn kostnaden med maskinen allerede det første året!

Vi leverer også komplette baneløsninger med og uten drift, tape maskiner hel og halvautomatiske, hel og halvautomatiske palleterings systemer for å legge automatisk på pall.

Vi ser våre kunders ulike behov og tilpasser størrelsen på maskinen for nettopp din bedrift.

Vår løsningsorienterte servicetekniker Tormod Knudsen og avdelingsansvarlig Senior key account for pakketeknisk André Voltersvik, står klare til tjeneste enten det gjelder forebyggende vedlikehold eller hjelp til å løse problemer om de oppstår. Servicetekniker Tormod setter fornøyde kunder foran alt og reiser landet rundt for jevnlig sjekk av maskinene slik at din bedrift unngår nedetid ved feil på maskinen. Får du akutt behov for assistanse, er han raskt på plass hos din bedrift eller han kan i noen tilfeller enkelt gi veiledning via FaceTime. Vi er her for deg!

André Voltersvik

Senior KAM, Pakketeknisk avd.

Tormod Knudsen

Servicetekniker